Doelloos schrijven-Live


Verzet je zinnen

Schrijven maakt gezond: je krijgt er inspiratie van, het maakt je speels, het werkt bevrijdend en rustgevend.
In deze tijd is het lastig om bij jezelf te blijven. Je moet meer regelen om je werk en je privésituatie goed op elkaar af te stemmen. Net als je denkt dat je weet hoe dat moet, verandert er weer iets en moet alles anders. Tijd voor jezelf schiet er dan vaak bij in. Doelloos schrijven helpt om letterlijk je zinnen te verzetten. Je komt los van je dagelijkse denken en komt weer contact met je eigen creativiteit.

Wakker je schrijfvuur aan

In deze cursus van 5 lessen ga je weer genieten van schrijven. Alles wat je geleerd hebt, zetten we aan de kant, zodat jouw creativiteit vrij kan stromen. Zonder censuur leer je weer te vertrouwen op je eerste gedachte: de brandstof die het schrijfvuur in je wakker maakt. Je zult je verbazen over wat er tijdens de opdrachten ineens uit je pen vloeit.

Persoonlijke begeleiding en schrijfadvies

Je krijgt persoonlijke begeleiding en schrijfadvies. We ontmoeten elkaar in ons eigen schrijfcafé. Daar schrijven we samen aan de opdrachten. Zo inspireren we elkaar en houden we het schrijfvuur brandend. Soms zijn we stil aan het werk, maar we gaan gegarandeerd lol maken.

Tijd         : donderdag 10 februari van 20.00-21.30 uur
plaats     : binnenkort bekend, een locatie in Deventer
kosten    : 95 euro (inclusief BTW) voor vijf lessen en feedback op je opdrachten.

Meer informatie en aanmelden